Gratis medlemskab af Dansk IT til Finansforbundets medlemmer

Dansk IT har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Finansforbundet, der giver forbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til vores mange gode medlemstilbud.

En strategisk samarbejdsaftale mellem Dansk IT og Finansforbundet giver Finansforbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til fagligt målrettede tilbud som konferencer, kurser og netværk i landets største professionelle netværk for it-professionelle.

Dansk IT har pr. 1. juni 2012 indgået en strategisk samarbejdsaftale med Finansforbundet, der betyder, at Finansforbundets it-medlemmer gratis og uforpligtende kan blive medlemmer af Dansk IT.

Hvilke fordele giver et medlemskab af Dansk IT?

Som medlem af Dansk IT kan du styrke dit netværk, udvikle dine kompetencer, skabe nye karrieremuligheder og være med til at præge it-udviklingen i Danmark.

DANSK IT afholder eksempelvis hver måned 3-4 Meet & Inspire møder, der alle er gratis for medlemmer. Her sætter vi fokus på aktuelle it-faglige spørgsmål inden for eksempelvis forandringsledelse, brugerinddragelse eller kravmodellering. 

Herudover kan du deltage i mere end 20 forskellige it-faglige netværk og erfa-grupper. For de netværk, som normalt koster 7.650,00 kr. om året, kan du deltage for kun 1.000,00 kr. i dit første medlemsår.  

Derudover kan du naturligvis deltage på Dansk ITs mange kurser og konferencer med medlemsrabat.

Her kan du læse mere om alle vores medlemsfordele.  

Hvordan bliver jeg medlem af Dansk IT?

Er du medlem af Finansforbundet og ønsker at benytte tilbuddet om gratis medlemskab af Dansk IT, skal du gå ind og opdatere dine kontaktoplysninger hos Finansforbundet. Her giver du Finansforbundet en fuldmagt til at videregive dine oplysninger og indmelde dig i Dansk IT.

Er du ikke medlem af Finansforbundet, men ønsker at tegne dette dobbelte medlemskab, kan du indmelde dig via indmeldelsessiden hos Finansforbundet. På blanketten skal du angive, at du også ønsker at være medlem af Dansk IT og give fuldmagt til, at Finansforbundet melder dig ind.

Hvornår træder mit medlemskab i kraft?

Når du har givet Finansforbundet fuldmagt, vil du i udgangspunktet blive indmeldt i Dansk IT fra d. 1. i den kommende måned. Du vil modtage en velkomstmail fra Dansk IT, når din indmeldelse i foreningen er registreret.

Hvad hvis jeg allerede er medlem af Dansk IT?

Hvis du i forvejen er medlem af Dansk IT, kan du vælge i stedet at blive gratis medlem som følge af dit medlemskab hos Finansforbundet. Der kan dog ikke blive tale om tilbagebetaling af allerede indbetalt kontingent til Dansk IT.

Se efter kommende arrangementer hos DANSK IT


  Governance and Explainable AI [Webinar]

  Meet & Inspire - Torsdag - d. 24-9-2020

  Governance and Explainable AI [Webinar]

  As we are becoming more dependent on AI and the predictions it gives us for decision making, the need for transparency and the ability to verify the model ethics, trustworthiness, and transparency including the data used in developing the models also rises. 

  AI i kundeservice der skaber værdi i dag [Webinar]

  Meet & Inspire - Torsdag - d. 24-9-2020

  AI i kundeservice der skaber værdi i dag [Webinar]

  AI teknologi bliver stadig mere anvendt i flere brancher og på flere arbejdsområder. Et af de steder, hvor AI kan gøre en kæmpe forskel for både effektiviteten og kvaliteten er i kundeserviceafdelingen.

  Derfor kan eSport være vigtigt for din virksomhed! [Webinar]

  Meet & Inspire - Fredag - d. 25-9-2020

  Derfor kan eSport være vigtigt for din virksomhed! [Webinar]

  eSport er stadigt i høj vækst, og transformerer sig fra hobby til en særdeles lukrativ forretning - det er gået fra at være en subkultur, til noget som i dag er relevant for foreninger, investorer, virksomheder, uddannelsessteder, medlemsorganisationer af forskellige art og det offentlige.

  Sådan bruger Region Midtjylland Emento til digital pre-onboarding af nye medarbejdere! [Webinar]

  Meet & Inspire - Fredag - d. 2-10-2020

  Sådan bruger Region Midtjylland Emento til digital pre-onboarding af nye medarbejdere! [Webinar]

  Fra kontraktunderskrift til 1. arbejdsdag – Et stort potentiale for at starte onboarding og opnå stor effekt

  Hvorfor kompromisløs automatisering er en nødvendighed [Webinar]

  Meet & Inspire - Onsdag - d. 7-10-2020

  Hvorfor kompromisløs automatisering er en nødvendighed [Webinar]

  Automatisering er nøglen til effektiv softwareudvikling og leverance. På dette webinar gennemgås konkrete eksempler på automatisering og der gives indblik i den bagvedliggende strategi for automatisering.

  HR og kunstig intelligens [Webinar]

  Meet & Inspire - Torsdag - d. 8-10-2020

  HR og kunstig intelligens [Webinar]

  Kunstig intelligens udvikler sig med lynets hast, og bliver bragt i spil på tværs af industrier og funktioner. Men mange HR professionelle spørger os, hvad man rent praktisk kan, og må, bruge kunstig intelligens til. Disse spørgsmål, og forhåbentligt mange flere, ønsker vi at besvare på dette webinar.

  *SAVE THE DATE* Power BI #1: Kom godt i gang [Webinar]

  Meet & Inspire - Tirsdag - d. 20-10-2020

  *SAVE THE DATE* Power BI #1: Kom godt i gang [Webinar]

  På dette webinar får du en introduktion til Power BI. Information om indhold opdateres snarest!

  Forandringsledelse i IT projekter [Webinar]

  Meet & Inspire - Mandag - d. 26-10-2020

  Forandringsledelse i IT projekter [Webinar]

  På dette webinar kan du blive klogere på effektfuld forandringsledelse af IT projekter og opnå inspiration og læring indenfor effektiv forandringsledelse.

  *SAVE THE DATE* Power BI #2: Kognitive Services [Webinar]

  Meet & Inspire - Tirsdag - d. 27-10-2020

  *SAVE THE DATE* Power BI #2: Kognitive Services [Webinar]

  På dette webinare bliver du klogere på kognitive services som en del af Power BI. Mere information om indhold er på vej!

  Datakundskab – taler din virksomhed data? [Webinar]

  Meet & Inspire - Torsdag - d. 29-10-2020

  Datakundskab – taler din virksomhed data? [Webinar]

  Mange virksomheder har investeret i systemer til analyse af data. Men kun få virksomheder har investeret ligeså meget i deres ansattes evne til at læse, forstå, arbejde med og argumentere med data. I dette webinar vil vi diskutere hvorfor det vigtigt at også at have fokus på brugerne af data for at få realiseret værdien at investeringen i systemerne bagved.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Kurser til medlemmer af Finans­forbundet

Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at deltage på en række af DANSK IT's kurser til en meget fordelagtig pris. Kurserne varer op til 3 dage og koster fra kr. 750,- til 1.750,-.
DANSK IT netværk for It-professionelle

Netværk - Onsdag - d. 6-5-2020

Netværkgrupper til medlemmer af Finansforbundet

Arbejder du med IT, og ønsker du faglig udvikling i en fortrolig netværksgruppe med fagfæller? Du har mulighed for at vælge mellem mere end 15 IT-fagspecifikke netværksgrupper til en klækkelig rabat.