Bliv gratis studentermedlem af Danmarks største uafhængige interesseorganisation for it-profesionelle og sæt fokus på din it-faglige udvikling

DANSK IT er Danmarks største uafhængige forening og interesseorganisation, der har til formål at samle, styrke og udvikle it-brugeres kompetencer og faglighed.                                                          Er du studerende, kan du kvit og frit blive medlem af foreningen og indgå i det it-professionelle fællesskab på linje med DANSK IT’s øvrige medlemmer.

Bliv gratis studentermedlem af Danmarks største uafhængige interesseorganisation for it-profesionelle og sæt fokus på din it-faglige udvikling

Hvordan bliver jeg studentermedlem i DANSK IT?

Hvad får jeg ud af, at være studentermedlem hos DANSK IT?

Hvad får jeg ud af at deltage i Meet & Inspire arrangementer?

Hvordan kan jeg bidrage aktivt med min interesse for it i DANSK IT?

Gennem DANSK IT's sikkerhedsfagråd har jeg mødt en masse it-folk, som brænder lige så meget for it-sikkerhed, som jeg selv gør. Samtidig har fagrådet givet mig en ny forståelse og stor interesse for det organisatoriske omkring it-sikkerhed i en virksomhed. Det havde jeg ikke før.

Mikkel Frohn, studerende på DTU, studentermedlem af DANSK IT og en del af sikkerhedsfagrådet 
De unge deltagere på OffDig 2019: Den oplagte mulighed for at netværke og vidensdele. Marie Rendtorff og Ditte Arildsen

Nyhed - Torsdag - d. 21-3-2019

Unge deltagere på OffDig 2019: Den oplagte mulighed for at netværke og vidensdele

Hvert år i marts løber DANSK IT’s konference OffDig af stablen, hvor op mod 1.600 personer mødes og vidensdeler om offentlig digitalisering. DANSK IT har spurgt tre unge deltagere, hvorfor de deltog i OffDig 2019. Én ting blev de hurtigt enige om: OffDig er det perfekte sted til at netværke.
DIT Akademi

Artikel - Tirsdag - d. 26-11-2019

DIT Akademi

Med DIT Akademi får du som studerende en indgangsvinkel til virkeligheden i erhvervslivet, et netværksskabende tilbud og en professionel tilføjelse til dit CV.