Bliv gratis studentermedlem af Danmarks største uafhængige interesseorganisation for it-profesionelle og sæt fokus på din it-faglige udvikling

DANSK IT er Danmarks største uafhængige forening og interesseorganisation, der har til formål at samle, styrke og udvikle it-brugeres kompetencer og faglighed.                                                          Er du studerende, kan du kvit og frit blive medlem af foreningen og indgå i det it-professionelle fællesskab på linje med DANSK IT’s øvrige medlemmer.

Bliv gratis studentermedlem af Danmarks største uafhængige interesseorganisation for it-profesionelle og sæt fokus på din it-faglige udvikling

Hvordan bliver jeg studentermedlem i DANSK IT?

Hvad får jeg ud af, at være studentermedlem hos DANSK IT?

Hvad får jeg ud af at deltage i Meet & Inspire arrangementer?

Hvordan kan jeg bidrage aktivt med min interesse for it i DANSK IT?

Gennem DANSK IT's sikkerhedsfagråd har jeg mødt en masse it-folk, som brænder lige så meget for it-sikkerhed, som jeg selv gør. Samtidig har fagrådet givet mig en ny forståelse og stor interesse for det organisatoriske omkring it-sikkerhed i en virksomhed. Det havde jeg ikke før.

Mikkel Frohn, studerende på DTU, studentermedlem af DANSK IT og en del af sikkerhedsfagrådet 

Bliv gratis medlem af DANSK IT

Artikel - Onsdag - d. 16-5-2018

Tilmeld dig DANSK IT's nyhedsbrev

Mikkel Frohn

Nyhed - Onsdag - d. 3-10-2018

Medlemsportræt: Ung it-sikkerhedsentusiast og en del af det danske cyberlandshold

Mikkel Frohn har været medlem af DANSK IT’s fagråd siden oktober 2017. Mikkel er kandidatstuderende på DTU, hvor han læser Computer Science.
DANSK IT Students