Forandringsledelse

Dette kursus er for dig, der arbejder med forandringer i det daglige, og som gerne vil have redskaber til at drive forandringer på en måde, der sikrer grundig forankring i organisationen, og som samtidig har fokus på trivsel og medarbejdere og lederes mulighed for at fokusere på kerneopgaven.

Læs mere om kurset Forandringsledelse

Udbytte

Målgruppe og forudsætninger

Underviser

Priser

Vigtige oplysninger

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER


    Forandringsledelse

    Kursus - Onsdag - d. 26/9/2018

    Forandringsledelse

    Kurset afholdes i København den 26.-27. september 2018

Kursus on Demand

Dette kursus tilbydes også som Kursus on Demand - et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i din organisations ønsker og behov. 

Ønsker du at høre mere så ring og få en uforpligtende snak.

DANSK IT afholder dette kursus i samarbejde med BlueHat og Peopleteam

BlueHat og Peopleteam tilbyder kurser, konferencer og rådgivning inden for IT og IT service management. De har især speciale i service strategi & design, ITIL, processer og kunder, lean, samt projekt- og programledelse. Deres dygtige undervisere og konsulenter har mange års kombinerede erfaringer indenfor IT samt finansbranchen, i forhold til at løse problemer i både store offentlige, samt private organisationer.

www.bluehat.dk           www.peopleteam.dk

Kurser og certificeringer: Praktiske oplysninger

Forandringsledelse

Netværk - Fredag - d. 25/5/2018

Netværk: Forandringsledelse

I netværket forandringsledelse vil du få fornyet inspiration til hvordan du og din organisation kan drive forandringer og imødegå de stigende krav om forandringsvilje og -evne.