The Phoenix Project – a DevOps case experience

Dette kursus udbydes kun som Kursus on Demand

For IT-afdelinger, der vil udforske DevOps principper

Hvad sker der…?

Vi kender den typiske IT-adfærd med klager over udviklere, der kaster utestede løsninger over muren til Driften og overlader til Driften af samle stumperne. På den anden side hører vi Udvikling klage over de barrierer, som Driften sætter op, og som forsinker idriftsætningen.

I bogen "The Phoenix Project" møder vi en organisation, der står over for disse udfordringer. Dette simulationsspil er bygget op omkring denne banebrydende bog, og du får i spillet nærkontakt med bogens dynamik.

Spillets formål er at vise, hvordan man med DevOps principper opnår væsentlige forbedringer i samspillet mellem Udvikling og Drift, og hvordan man herigennem opnår en større forretningsmæssig værdi.

Deltagere
Kurset henvender sig til IT ledelse og medarbejdere.

Forudsætninger
Ingen.

Form
Spillet afvikles over 4 runder:

Grupperne modtager projekter og problemer og starter langsomt op med et minimum af workload.
Grupperne udsættes for en enorm backlog af IT-relaterede problemer fra Salg, HR og Finance. Alle har travlt, men uden at have et klart overblik over opgaverne, og alle mulige problemer opstår.
Deltagerne lærer at bruge DevOps principperne, og de arbejder bedre og bedre. Der skabes løsninger, omsætningen vokser og aktiekursen stiger.
I denne runde lærer deltagerne at planlægge aktiviteter og projekter, at sætter de rigtige prioriteter og at tage de rigtige beslutninger.
 
Varighed
Internt firmakursus: 1 dag.

Kontakt os for en nærmere dialog om målet med spillet i din organisation, varighed, indhold og pris.

Tid
Tidspunkt aftales individuelt.

Gaming: Oplev læringen på egen krop med forretningssimulationer

I vores simulationsspil overvinder du fælles udfordringer sammen med dit gaming team.

Simulering er en meget intensiv form for læring, hvor instruktøren fungerer som katalysator for deltagernes egne oplevelser.

Deltagerne vil gennem paralleller til det daglige arbejde få vilde aha-oplevelser og vil gå hjem med en konkret liste med forbedringspunkter, som kan bruges til at udvikle hele organisationen.

Vi udbyder også simulationskurset Challenge of Egypt. Læs mere her.

Kursus on Demand

Alle vores simulationsspil tilbydes som Kursus on Demand (firmakurser). Et firmaforløb giver erfaringsmæssigt en dyb forankring af det indlærte stof – og er på den måde særdeles adfærdsregulerende i forhold til den enkelte medarbejder og afdelingen som helhed.