Informations­sikkerhed - ISO/IEC 27001 Diplomkursus

Få overblik over informationssikkerhed og kravene i ISO/IEC 27001-standarden, og lær samtidig, hvordan du efterlever de enkelte krav i praksis.

 

Læs mere om kurset

Målgruppe & forudsætninger

Udbytte

Program

Eksamen

Priser

Underviser

Vigtige oplysninger

Kursus on Demand

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER


Relevante aktiviteter i DANSK IT:

    EXIN Privacy and Data Protection Foundation - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

    Kursus - Tirsdag - d. 2-4-2019

    EXIN Privacy and Data Protection Foundation - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

    NYHED: GDPR compliance assessment af din egen organisation inkluderet i kurset. Gennem tre dages teori, øvelser, praktiske eksempler samt analyse af din egen organisation får du viden om persondatabeskyttelses-forordningen baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR) og lærer, hvordan du bedst håndterer persondatasikkerhed.

    Information Security Foundation ISO 27001/27002 - Aarhus

    Kursus - Tirsdag - d. 23-4-2019

    Information Security Foundation ISO 27001/27002 - Aarhus

    Stort set al moderne styring af informationssikkerhed, tager udgangspunkt i den internationale standard ISO/IEC 27001. Den fastsætter god skik for, hvordan man organiserer og styrer informationssikkerhed. Med udgangspunkt i denne standard får du en grundlæggende viden om informationssikkerhed og en indføring i, hvordan du bedst håndterer informationssikkerhed i din organisation. Dette kursus har afholdelses garanti.

    EXIN Privacy and Data Protection Practitioner - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

    Kursus - Mandag - d. 6-5-2019

    EXIN Privacy and Data Protection Practitioner - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

    NYHED: GDPR compliance assessment af din egen organisation inkluderet i kurset. Har du allerede viden om persondatabeskyttelseslovgivningen, baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR også kaldt Privacy and Data Protection) men vil gerne vide mere om, hvordan du kan implementere persondatasikkerhed i praksis? Deltag på dette kursus og få ny viden og nye værktøjer til implementeringsdelen.

    Privacy and Data Protection Foundation - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

    Kursus - Mandag - d. 13-5-2019

    Privacy and Data Protection Foundation - Persondatabeskyttelse med særligt fokus på IT - KBH

    Vær med ved dette 3 dages Privacy & Data Protection Foundation kursus inkl. certificering - afholdes af DANSK IT's partner Teknologisk Institut.