AI transformation - Lær hvordan du håndterer AI i din virksomhed

Et intensivt endagskursus for dig som leder, der ønsker at guide din virksomhed til bedre udnyttelse af AI. Kurset giver dig redskaber til at håndtere muligheder og udfordringer ved benyttelse af Generativ AI. Du går fra kurset med en grundlæggende forståelse af teknologien og værktøjer til at håndtere de organisatoriske udfordringer.

Læs mere om kurset

Udbytte

Målgruppe

Underviser

Vigtige oplysninger

Dato og sted

Varighed:
Medlemspris (DKK ekskl. moms)
Ikke-medlempris (DKK ekskl. moms)
Kursus - Generativ AI - Dansk IT

Generativ AI: Kom igang med prompt engineering

Generativ AI har på ganske kort tid gjort sit fremtog og værktøjer som ChatGPT er kommet på alles læber, men hvordan skærer du igennem hypen og finde ind til de værktøjer, der kan skabe reel værdi? Og hvordan skal du arbejde med disse værktøjer for at få det rette udbytte? På dette kursus giver vi dig en grundig introduktion til emnet, hvor du blandt andet lærer om prompt engineering, kunstig intelligens og dataetik. 
Firmakurser

Firmakurser

Giv dine medarbejdere en faglig opgradering med et firmakursus hos Dansk IT. 
Kompetenceudvikling hos Dansk IT

Styrk dine kompetencer med et kursus

Dansk IT tilbyder en bred vifte af kurser. Vi har både hands-on kurser, e-læring og certificeringer, der alle er skræddersyede til it-professionelle og digitale medarbejdere. På vores kurser vil du opleve undervisning på højeste faglige niveau med nogle af de bedste undervisere.