Green Project Management

Ønsker I at have bæredygtige projektledere? Det er vigtigt, at de projekteransvarlige ved, hvordan de skal tage højde for de sociale, miljømæssige og økonomiske konsekvenser.Derfor er vores kursus i Green Project Management det oplagte valg, hvis I ønsker at gå forrest i at drive mere bæredygtige projekter. 

Læs mere

Underviser

Hvad indebærer et firmakursus:

Grundlæggende ChatGPT

ChatGPT og AI er på alles læber. Hvor starter man, hvad kandet bruges til og hvad skal man være opmærksom på i brugen af ChatGPT? På detteendagskursus hjælper vi jer godt i gang, så I har et fælles udgangspunkt for at komme aktivt igang med at bruge ChatGPT udnytte de mange muligheder teknologien giver.
Online kursus

Design Thinking

På dette kursus vil du få en grundig indføring i, hvad Design Thinking er – men også hvad det ikke er. Du vil, gennem en kombination af teoretisk gennemgang med konkrete cases og øvelser, blive introduceret for metoder til at arbejde systematisk med kreativitet og innovation.
DevOps

DevOps

Bliv introduceret til DevOps og få overblik over, hvad DevOps omfatter i form af principper, begreber, praksis, organisation, kultur og kontroller.