Hvordan skriver man en beredskabsplan, hvad skal den indeholde, og hvordan træner man i den? Er det spørgsmål, du sidder med, så er dette 2-dages kursus det helt rette for jer. Kurset består af to kursusdage med et par ugers mellemrum, hvor I selv får tid til at arbejde med jeres plan, så I kan få styr på beredskabsplanen i jeres organisation.
Hvad gør du når dit IT-system er nede? Hvor længe kan du klare at være uden IT? I hvilket omfang kan din organisation køre uden IT? Har du forholdt dig til disse spørgsmål, og har din virksomhed en beredskabsplan? Hvis ikke, så er det måske på tide at tage et kig på at få lavet en beredskabsplan, og her hjælper dette kursus jer godt på vej.
På kurset lærer I følgende:
Dette kursus er et hands-on kursus, hvor I kommer i gang med arbejdet med jeres beredskabsplan i jeres organisation.
Kursets første dag består af undervisning og introduktion til, hvordan I arbejder med beredskabsplaner. Dagen vil bestå af undervisning, øvelser og praktisk arbejde med jeres egen beredskabsplan.
Efter kursets første undervisningsdag har I et par uger, hvor det vil være forventeligt, at I arbejder med beredskabsplanen. I kan forvente, at der skal afsættes en 10-15 timers arbejde med planen afhængig af organisationens størrelse.
Efterfølgende er der anden kursusdag, hvor I fremlægger jeres arbejde med jeres egen beredskabsplan og gennemgår, hvordan I fremadrettet arbejder med at teste og træne i denne.
Kurset undervises af Thomas Kristmar og Tine Tuxen.
Thomas er områdechef for Udenrigsministeriets it-drift i Statens It. Thomas har arbejdet med beredskab og cyberhændelser i mere end tyve år og har erfaring fra såvel den private som offentlige sektor.
Thomas er medlem af Dansk It's fagråd for informationssikkerhed og medlem af det nationale Cybersikkerhedsråd.
Tine har arbejdet professionelt med IT i mere end 25 år heraf mere end 15 år med de fleste områder indenfor informationssikkerhed.
Tine har været ansat mange forskellige steder som NNIT, BRFkredit, PET, NNE og Tryg forsikring indtil hun for 4 år siden startede som selvstændig informationssikkerhedskonsulent i Tinetuxen ApS. Her bruger hun sin ekspertise til at hjælpe forskellige organisationer med at løfte deres sikkerhedsniveau.
Udover at hjælpe sine forskellige kunder holder Tine jævnligt oplæg om sikkerhed og sidder i sikkerhedspanelet hos DK-hostmaster og er ansat som timelærer på Københavns Erhvervsakademi, hvor hun underviser i faget IT-sikkerhed. Tine har altså et enormt kendskab til IT-sikkerhed og en masse konkrete cases fra mange forskellige organisationer, som du vil kunne drage nytte af på dette kursus.
Tine er et kendt ansigt hos Dansk IT, hvor hun pt. sidder som næstformand i Dansk IT’s bestyrelse.
Fordelene ved et firmakursus:
• Stor værdi for virksomheden og den enkelte medarbejder at have deltaget i samme uddannelsesforløb.
• Mulighed for at tilpasse undervisning med cases som tager højde for de udfordringer og muligheder, som I står over for i Jeres virksomhed.
• I vælger selv sted, dato og tidspunkt. Kurset kan afholdes hos jer selv. Det kan også afholdes i Dansk IT’s kursuslokaler i København Ø.
• Stor økonomisk besparelse, hvis I er mere end 4-5 deltagere.
Hvis der er et område/emne, du ikke kan finde i kursusoversigten, kan du kontakte os, så hjælper vi meget gerne med at skræddersy det helt rette kursus til jer.
Kontakt Dansk IT's kursusafdeling og få en uforpligtende snak om jeres muligheder:
Stine Skou-Madsen
Kursusansvarlig
Mobil: 3114 1399 | ssm@dit.dk