AI Transformation

Hvordan håndterer i AI i jeres virksomhed? AI Transformation er et strategisk kursus for dig som leder, der ønsker at blive klar til at lede i en hverdag hvor AI-værktøjer kommer til at gøre en forskel. 

Om kurset

Er du klar til at lede i en hverdag, hvor AI bliver en mere og mere integreret del af mange funktioner? Kunstig intelligens og værktøjer som ChatGPT, MidJourney, Microsoft Copilot, Google Duet og Copy.AI, er den nye virkelighed for mange medarbejdere. Der forventes produktionsforbedringer på 30-50% - specielt indenfor områder som kundeservice, salg & marketing, IT-udvikling og produktudvikling. 

Er I en gruppe ledere, der ønsker at blive klædt på til at lede med AI som værktøj, så er dette det helt rette kursus. 

Her er fokus på de afgørende strategiske emner, der giver jer værktøjer til at tage beslutninger om anvendelse af Generativ AI. 

Kursets indhold:

  • Strategiske overvejelser: Hvordan undersøger du om hele virksomheden er parat til at håndtere Generativ AI. Hvilke strategiske overvejelser følger med muligheden for produktionsforbedringer?
  •  Organisation og kompetencer: Hvordan involveres organisationen i transformationen og hvordan tilpasser du organisationen til at udnytte Generativ AI. 
  • Processer: Hvilke processer skal automatiseres og hvilke processer skal augmenteres og hvordan vurderes dette?
  • Medarbejderens rolle og involvering: Hvordan håndteres begreber som ansvar og ekspertise. Hvordan får du medarbejderen som vigtig medspiller? 
  • Risici og etik: En introduktion til de vigtigste risici, juridiske udfordringer og etiske overvejelser forbundet med teknologien.
  • Transformationen: Hvordan ligger du en plan for at udnytte Generativ AI i din organisation. 
  • Introduktion til Generativ AI og anvendelse: Hvordan kan du forstå Generativ AI og hvordan kan du bidrage til at afmystificere AI?
  • Anvendelse for Generativ AI: Fokus på usecases, hvor Generativ AI kan skabe værdi i form af produktivitet og kvalitet. 

Udbytte

Hvad indebærer et virksomhedskursus

Masterclass i Digital Transformation

Har du behov for mere viden om, hvad Digital Transformation er og kan forstås? Mangler du det rette mindset, sprog og kompetencer, til at lede og bidrage til transformationen? Har du behov for input til og forståelse for, hvordan nye teknologier og data kan omsættes til forretningsmæssig værdi? Oplever du at jeres kunder og samarbejdspartnere stiller nye krav til jeres services og produkter eller at jeres konkurrencemæssige position er udfordret? Er du interesseret i den nyeste forskning og teori om Digital Transformation og i at arbejde med at omsætte disse til egen organisation og ledelsespraksis?  Kan du svare ja på ovenstående spørgsmål, er denne uddannelse det rette valg.
Kursus - Generativ AI - Dansk IT

Grundlæggende ChatGPT

ChatGPT og AI er på alles læber. Hvor starter man, hvad kan det bruges til og hvad skal man være opmærksom på i brugen af ChatGPT? På dette endagskursus hjælper vi dig godt i gang. Efter kurset er du klar til aktivt at bruge ChatGPT i dit arbejdsliv ved at udnytte de mange muligheder teknologien giverdig.
Kursus - Business Process Management - Dansk IT

Business Process Management

Dette kursus tager afsæt i BPM og har fokus på at forbedre virksomhedens processer. Du får bl.a. en række forskellige metoder, værktøjer og best practice for procesoptimering, så du efter endt kursus kan overføre din læring direkte til virksomheden.