ICDL undervisnings­materiale

Oversigt over forlag som har godkendt undervisningsmateriale tilhørende ICDL's moduler. DANSK IT kvalitetssikre undervisningsmaterialet lever op til ICDL's moduler, syllabus og tests.

IT Univers (DK)

Blackrock Education Centre (UK)

CiA Training Ltd (UK)

E-læring på engelsk!

EnlightKS sælger godkendt e-læring på engelsk til følgende ICDL produkter:
ICDL 5.0 
ICDL Avanceret 2.0

Kontakt EnlightKS

Få godkendt dit undervisningsmateriale hos DANSK IT
Har du selv udarbejdet noget undervisningsmateriale i ICDL's moduler, har du mulighed for at indsende det til DANSK IT og få det godkendt med et kvalitetsstempel samt få mulighed for at sælge materialet her på siden til interesserede kunder samt til alle landets Testcentre.

Godkendelsesproceduren
I DANSK IT har vi et ICDL-panel bestående af flere kompetente og godkendte ICDL-undervisere, som står for selve kvalitetssikringen af godkendelsesproceduren. ICDL-panelet får materialet ind, gennemgår det for eventuelle fejl og mangler, og holder det op imod ICDL's test, så der er en genkendelighed i materialet i forhold til testene.

Materialet bliver sendt retur til afsender og eventuelle rettelser bliver rettet til. Når materialet har bestået sit gennemsyn, sender DANSK IT et godkendt logo til afsenderen som kan lægge det på materialet.

Godkendt logo

Efter godkendelse
DANSK IT vil efter godkendelse af materialet lægge publikationen op på vores hjemmeside, hvorefter vi vil henvise vores interesserede kunder samt landets Testcentre for køb af det godkendte materiale.

Pris
Pris for en godkendelse af ét modul koster kr. 5.000,- ekskl. moms.

Kvalitetssikringspanel
Alle godkendte ICDL-undervisere kan søge om at komme i betragtning som ICDL-panel. For at komme i betragtning kontaktes DANSK IT herom. Betaling for arbejdet afhænger af indholdets omfang og aftales mellem ICDL-underviseren og DANSK IT.