Test & certifikater

ICDL består af en række moduler hvor hvert modul har et konkret fagområde, som dækker de seneste opdaterede it-færdigheder og vidensområder. Disse moduler kan afvikles med en kompetenceafklaringstest som afklarer brugerens kompetencer, og/eller med en certificeringstest som udgør et certifikat på brugerens kompetencer.

Fakta om tests...

In-application - nyeste form for test!

DANSK IT benytter nyeste form for tests, som hedder   In-applications-test. In-application betyder at testen åbner op i Microsoft Office programmet samtidig med at testen startes, så man på den måde udfører selve handlingen i programmet imens man tager testen. Det kræver, at man har samme Microsoft Office version på sin PC, som man ønsker at teste sig i.

Denne måde at afvikle test på, giver et mere præcist billede af hvad brugeren i virkeligheden kan og er naturligvis også sjovere end man blot skal gætte sig frem til svaret. Vi har stor succes med denne type af tests -og tilbyder in-application ved både kompetenceafklarings- og certificeringstestene omfattende Microsoft Office produkterne.

Certifikater

DANSK IT Testsystem

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Vejledning og support til DANSK IT's testsystem AtlasCloud

Find nyttig hjælp og vejledning til testsystemet AtlasCloud ved at klikke på de forskellige links. Finder du ikke svaret på det du søger, kan du kontakte én af medarbejderne fra DANSK IT's certificeringsafdeling, som vil guide dig via programmet Teamviewer.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Syllabus for ICDL's moduler

ICDL's moduler indeholder vidensmål og kompetencer indenfor det nyeste pesum også kaldet for Syllabus. Hent de seneste to her.

Indsend rettelse til en ICDL test