Design din egen ICDL profil

Med det nye ICDL, kan du vælge at kombinere modulerne så din ICDL profil passer bedst til dig. Efter at have taget testene, vil de moduler du har bestået være anført på din ICDL certifikat. Her er et par eksempler på forskellige ICDL profiler:

Digital Marketing
Som digital marketing manager skriver jeg dagligt meget og skal levere perfekte præsentationer. Web og billedredigering er afgørende i mit job, og vi samarbejder med kunder over hele verden. Dette er min ICDL profil:

 


Skoleelev
Jeg vidste ICDL ville hjælpe mig i mit studie. Jeg har sparet tid da jeg skrev opgave og havde brug for at undersøge flere ting online. Jeg ønskede at være sikker på, at jeg var beskyttet med mine data og online profil, så IT-sikkerhed var også vigtigt for mig. Dette er min ICDL profil:

 
Regnskabsassistent
Jeg er regnskabsassistent, så jeg bruger regneark dagligt. Jeg var virkelig overrasket over, hvor meget jeg ikke vidste om databaser eller de avancerede beregningsmetoder og funktioner i regneark, og hvordan de kunne hjælpe mig i min daglige opgaver. Dette er min ICDL profil: