Anbefalede ICDL Profiler

DANSK IT anbefaler tre ICDL profiler som vi kalder; Basis, Standard og Avancerede - hver repræsenterer forskellige niveauer af digitale it-færdigheder, og udløser et certifikat indenfor det givende område.


ICDL Basis profil

ICDL Basis profil består af fire moduler, der dækker de væsentlige digitale it-færdigheder og vidensområder:


ICDL Basis profil
certificerer brugeren i de væsentlige digitale it-færdigheder som er mest anvendt i det daglige brug. Disse 4 fagområder betragtes som de mest væsentlige da de danner færdigheder og viden, der er afgørende for alle hvad enten de er i arbejde eller skal bruge det til privat brug. Du opnår et ICDL Basis certifikat ved at bestå de 4 Basis moduler.


ICDL Standard profil

ICDL Standard profil består af alle 4 Basis moduler og 3 valgfri ud af de 8 Standard moduler eller 4 Avancerede moduler:

   
ICDL Standard profil er den mest fleksible af de anbefalede ICDL profiler. Strukturen sikrer, at du er certificeret i de mest basale og væsentlige it-færdigheder (4 Basis moduler), og derefter opbygger din profil med 3 valgfrie moduler der tilpasser sig dine kompetencer ud fra det der passer til din karriere eller interesser. Du opnår et ICDL Komplet certifikat ved at bestå de 4 Basis moduler og 3 valgfrie moduler af de 8 Standard moduler eller 4 Avancerede moduler.


ICDL Ekspert profil

ICDL Ekspert profil består af 3 ud af de 4 Avancerede moduler:

ICDL Ekspert profil giver dig mulighed for at blive -og bevise, at du er, en "superbruger" i de mest anvendte Microsoft Office produkter. Det henvender sig til brugeren, der ønsker at blive anerkendt som ekspert i disse moduler ved at kunne udføre mere avancerede funktioner. Du opnår et ICDL Ekspert certifikat ved at bestå 3 af de 4 Avancerede moduler.