Om eventet

Kom med til Projekt:værktøjsdagen, hvor der vil være fuld fokus på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Der vil være rig mulighed for at networke og deltage i spændende debatter og workshops med talere, leverandører og andre, der brænder for god projektledelse. Du vil opleve, at du får viden om de nyeste trends, cases, værktøjer og metoder, der kan klæde dig ordentligt på, så du kan lykkes med dit næste projekt. 

Projekt:værktøjsdagen arrangeres af et stærkt team som består af projekt:netværket, Dansk Projektledelse og Dansk IT med IDA Proces som partner.

Målgruppe

Projekt:værktøjsdagen er for dig, der arbejder med ledelse af små og store projekter, uanset om din titel er projektleder, ingeniør, Scrum Master, projektchef, porteføljeleder, programleder, proceskonsulent eller noget helt syvende. Lad ikke din titel begrænse dig i hvert fald - projekter og de værktøjer der sikrer succes, kommer os alle ved. Udover en dag i førsteklasses selskab får du blandt andet: Kundecase-præsentationer, faglige konferenceoplæg, workshops og 1:1 sessions, der skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking Viden om de nyeste og bedste projektledelsesværktøjer Inspirerence omgivelser på Tivoli Conress Center, hvor du kan se frem til lækker forplejning i form af morgenmad, forkost og netværksbar  

Pris (inklusiv morgenmad, frokost og netværksbar)
Standardprisen er 2.495 kr. ekskl. moms.