Om konferencen

Der er en stigende erkendelse af digitaliseringens betydning for Danmark, og vores position som et af de mest digitale samfund i verden giver mulighed for at skabe fortsat velfærd, vækst og velstand gennem klog digitalisering. Den stigende bevidsthed ses nu blandt andet manifesteret i form af regeringen digitaliseringspartnerskab, der kort før konferencen offentliggør deres anbefalinger.

Den 23. september inviterer Dansk IT til konference om, hvordan vi får mest mulig værdi ud af digitaliseringen. Gennem rapporten “Statens udbudspraksis på digitaliseringsområdet - hvordan øges værdien af digitale investeringer” kommer Dansk IT med en analyse af udfordringer og barrierer og 14 konkrete anbefalinger til, hvordan en ændret praksis kan bidrage til ikke kun at øge samfundsværdien af de - trods alt - store investeringer, men også nedsætte risiko og øge tempoet af den digitale omstilling.  

På denne konference dykker vi ned i nogle af disse anbefalinger og løfter debatten om, hvordan vi får mest værdi ud af vores offentlige IT-løsninger til et politisk niveau gennem oplæg og dialog.

Læs rapporten: Statens udbudspraksis på digitaliseringsområdet – hvordan øges værdien af digitale investeringer?

Bemærk: Målgruppen for konferencen er offentlige og private aktører i relation til it-udbud, interesseorganisationer, politikere og andre beslutningstagere.