OffDig 2022 - Ses vi?

Konference i Offentlig digitalisering den 23. - 24. marts 2022

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

OffDig samler omkring 1.700 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Programmet udarbejdes i et tæt samarbejde med en større programkomité. Har du forslag til programmet, hører vi gerne fra dig inden den 8. oktober 2021 via denne formular. Vi vender vi tilbage til dig, når vi har gennemgået alle forslag i programkomitéen.

Medarrangører er en vigtig del af OffDig - du kan være med til at inspirere og hjælpe deltagers virksomhed videre med den digitale udvikling. Læs her, hvordan du bliver medarrangør på OffDig.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer til konferencen, kan du kontakte Camilla Lerbech Dworsky på 3317 9799 / cd@dit.dk

Ses vi?