Praktisk information

Dato
OffDig-universet foregår løbende hele året, hvor der hver eneste måned kommer nyt indhold og events. Den fysiske konference finder sted den 6. - 7. september 2021 i Musikhuset Aarhus.

Pris:
5.000 kr. for medlemmer / EARLY BIRD: 4.000 kr. (indtil 31/3)*
6.500 kr. for ikke-medlemmer / EARLY BIRD: 5.500 kr. (indtil 31/3)*

OffDig-universet uden fysisk konference: 
2.000 kr. for medlemmer **
3.500 kr. for ikke-medlemmer **

Alle priser er ekskl. moms

* Differencen på OffDig-universet og den fysiske konference faktureres først, når vi er sikre på, at konferencen kan afholdes ift. Covid-19 restriktioner. Dvs. du kan ikke framelde dig universet, men kun konferencen.  

** Med en billet til den online del er det gratis at deltage i alle hybride møder. Det kræver tilmelding, og der faktureres 500,- i no show fee, hvis du ikke er afmeldt senest dagen før. Skulle der være Covid-19 restriktioner, der gør, at møderne ikke kan afholdes fysisk, kan de tilgås online. Dele af konferencen i september vil kunne følges online og blive lagt i arkivet. 

Rabat og gruppetilmeldinger
Konferencen bliver billigere jo flere I deltager fra samme organisation:

  • Der gives 10 % på onlinedeltagelse ved minimum 10 deltagere
  • Der gives 20 % på onlinedeltagelse ved minimum 20 deltagere

For at opnå rabatten, skal I sende en mail til Carol Azubal Mikkelsen på ca@dit.dk, som sender jer en formular I bedes udfylde plus vi hjælper jer med at tilmelde alle på én gang.

Forhindret i at deltage?
Det er ikke muligt at framelde sig til online-universet. Ved framelding 4 uger før den fysiske konferences afholdelse, opkræves 50% af deltagergebyret inkl. moms. Ved framelding 2 uger før konferencens afholdelse, opkræves hele deltagergebyret inkl. moms. Framelding skal ske skriftligt pr. mail til konference@dit.dk

Kontakt
Har du spørgsmål til konferencen, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt Camilla Lerbech Dworsky, mail: cd@dit.dk, tlf.: 3317 9799.

Læs Dansk IT's persondatapolitik