Om OffDig 2021


OffDig har i mange år været Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og afprøvede projekter inden for offentlig digitalisering i det offentlige og private i ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - kom og udvid dit netværk inden for offentlig digitalisering og netværk med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

OBS! OffDig 2021 afholdes den 19. - 20. maj, hvor vi også håber at kunne mødes fysisk. Vi opdaterer siden, så snart vi har nyt vedførende forholdene for konferencen. Ønsker du at modtage information om OffDig 2021 direkte i din indbakke?
Skriv dig på maillisten.

Målgruppe
OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Program
Programmet på OffDig vil både have fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i alle cases, oplæg og debatter. Programmet udarbejdes i et tæt samarbejde med en større programkomité.

Sponsorer
Sponsorerne er en vigtig del af OffDig. Som deltager kan du møde sponsorer under hele konferencen, hvor de er parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Sociale medier

Deltag i debatten og få information om OffDig 2021 via de sociale medier både før, under og efter konferencen. Meld dig ind i konferencens LinkedIn-gruppe og følg konferencen på Twitter #offdig.

Kommende OffDig konferencer
Den 23. - 24. marts 2022
Den 22. - 23. marts 2023