Mød dit Community

Mød andre ligesindede og deltag i faglige drøftelser, samtidig med at du lærer nye mennesker at kende. Her er det online værktøj der bedst ligner korridorsnakken fra OffDig som vi kender den. 

Har du noget på hjerte? Går du og tænker at der er længe til vi skal ses igen? Er du også ved at være træt af hjemmearbejdspladsen? Du er ikke alene! To gange om måneden giver vi dig mulighed for at møde dit OffDig-community og deltage i en fagligt-socialt ladet dialog med ligesindede om aktuelle emner. Vi bruger et online værktøj hvor du én gang for alle registrerer dig med et portræt og dit navn, så kan du til hver en tid tjekke ind, selv bevæge dig rundt og møde andre du kender eller ikke kender (endnu). To gange om måneden sætter vi den faglige ramme og har fagfolk med til at starte dialogen – men du bestemmer selv undervejs. Ses vi? 

Målgruppe: Mød dit community er for alle, der er nysgerrige på at lære nye sider og nuancer at kende i OffDig-universet, vil pleje og udvide netværket og i det hele taget har lyst til en snak.