Om OffDig Week 2020


Fra OffDig til OffDig Week
OffDig har i mange år været Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og afprøvede projekter inden for offentlig digitalisering i det offentlige og private i ind- og udland. Det er her, du skaber dit netværk inden for offentlig digitalisering og kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

I år var ingen undtagelse.

Interaktiv TV-kanal
OffDig-konceptet blev gentænkt til den digitale tidsalder, og det lykkedes os at skabe det rigtige koncept, der kunne løfte OffDig til nye højder. I tæt samarbejde med et af landets førende produktionsselskaber, Make Sense Film, skabte vi en digital læringsplatform og et virtuelt event om offentlig digitalisering i uge 35.

Der blev sendt intet mindre 43 timers live-udsendelser spækket med debatter, interviews, workshops, keynotes og meget mere. OffDig Week-platformen lever videre og fungerer som et online arkiv og læringsplatform, så alle deltagere kan tilgå al indhold, der blev produceret i forbindelse med OffDig Week resten af 2020.

Se billeder og videoer fra OffDig Week her. 

Målgruppe
OffDig Week samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Eventen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Program
Programmet på OffDig Week havde både fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i alle cases, oplæg og debatter.

På OffDig Week blev det faglige program konverteret til et væld af onlinetilbud. Det gav deltagerne mulighed for at opleve – og være en aktiv deltager i – det samme faglige indhold, der var udsigt til med den fysiske konference.

Sponsorer
OffDig Week kunne ikke have været afholdt uden sponsorerne. Deltagerne kunne møde sponsorere gennem hele uge 35, hvor de var parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Samarbejdspartnere
KL   -   Digitaliseringsstyrelsen   -   KITA   -   Danske Regioner   -   Djøf   -   Danske IT-advokater

Sociale medier
Deltag i debatten og få information om OffDig Week via de sociale medier både før, under og efter konferencen. Meld dig ind i konferencens LinkedIn-gruppe og følg konferencen på Twitter #offdig.

Kommende OffDig konferencer
Den 19. - 20. maj 2021
Den 23. - 24. marts 2022
Den 22. - 23. marts 2023

Årets program er udarbejdet i samarbejde med en større programkomité:
Cecile Christensen, digitaliserings- og innovationschef, Københavns kommune
Casper Freundlich Larsen, Digitaliseringsstyrelsen
Michael Bach Petersen, cBrain
Michael Ørnø, direktør, Statens IT
Mille Østerlund, chef for rådgivning, Center for Cybersikkerhed
Nanna Kathrine Pedersen, konsulent,Danske Regioner
Poul Venø, IT-chef, Herning Kommune
Talita Elvang, konsulent, Djøf
Troels Andersen, Managing Consultant, PA Consulting
Vibeke Normann, specialkonsulent,KL
Nicklas Colerick, fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen
Katrine Ellegaard Noer Møller, fuldmægtig,Erhvervsstyrelsen
Mads Nygaard Madsen, formand, Danske IT-advokater