Om konferencen

Konferencen giver dig faglig inspiration til udvikling i din organisation. Du bliver opdateret på de nyeste trends inden for offentlig digitalisering og bliver præsenteret for afprøvede projekter både fra det offentlige og det private i ind- og udland.

Du kan være med til at sætte dagsordenen for digitalisering i det offentlige, deltage i konkrete debatter og få indflydelse på, hvilken retning vi skal bevæge os i, for at digitalisere Danmark.

OffDig er stedet, hvor du skaber dit netværk inden for offentlig digitalisering. Det er her, du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.
 

Målgruppe

OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse. Kom og bliv inspireret og styrk dit netværk. Vi åbner for tilmelding ultimo september.


Program

Programmet byder på omkring 10 sideløbende spor inddelt efter tema og format i form af oplæg, case, debat og workshop. Der er både fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i de cases, oplæg og debatter, du kan høre på konferencen.

Programmet udarbejdes sammen med en større programkomité. 


Udstillere
Du kan som deltager møde omkring 60 udstillerstande på konferencen, som vil være parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Sociale medier
Meld dig ind i konferencens LinkedIn-gruppe og følg konferencen på Twitter #offdig.

Kommende OffDig konferencer
Den 17. - 18. marts 2021