Om konferencen

På OffDig bliver du opdateret på de nyeste trends inden for offentlig digitalisering og præsenteret for afprøvede projekter både fra det offentlige og det private i ind- og udland. På de to konferencedage får du en masse faglig inspiration til udvikling i din organisation. Du kan være med til at sætte dagsordenen for digitalisering i det offentlige, deltage i konkrete debatter og få indflydelse på, hvilken retning vi skal bevæge os i, for at digitalisere Danmark.

OffDig er ligeledes stedet, hvor du skaber dit netværk inden for offentlig digitalisering. Det er her, du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

Målgruppe
OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse. Kom og bliv inspireret og styrk dit netværk.

Program
Programmet byder på omkring 10 sideløbende spor inddelt efter tema og format i form af oplæg, case, debat og workshop. Der er både fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i de cases, oplæg og debatter, du kan høre på konferencen.

Udstillere
Du kan som deltager møde omkring 60 udstillerstande på konferencen, som vil være parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Samarbejdspartnere
KL   -   Digitaliseringsstyrelsen   -   KITA   -   Danske Regioner   -   Djøf   -   Danske IT-advokater

Sociale medier
Deltag i debatten og få information om OffDig via de sociale medier både før, under og efter konferencen. Meld dig ind i konferencens LinkedIn-gruppe og følg konferencen på Twitter #offdig.

Kommende OffDig konferencer
Den 24. - 25. marts 2021
Den 23. - 24. marts 2022
Den 22. - 23. marts 2023

Årets program er udarbejdet i samarbejde med en større programkomité:
Cecile Christensen, digitaliserings- og innovationschef, Københavns kommune
Casper Freundlich Larsen, Digitaliseringsstyrelsen
Michael Bach Petersen, cBrain
Michael Ørnø, direktør, Statens IT
Mille Østerlund, chef for rådgivning, Center for Cybersikkerhed
Nanna Kathrine Pedersen, konsulent, Danske Regioner
Poul Venø, IT-chef, Herning Kommune
Talita Elvang, konsulent, Djøf
Troels Andersen, Managing Consultant, PA Consulting
Vibeke Normann, specialkonsulent, KL
Nicklas Colerick, fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen
Katrine Ellegaard Noer Møller, fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen
Mads Nygaard Madsen, formand, Danske IT-advokater