Investér i fremtiden

Som sponsor på konceptet ’Investér i fremtiden’ giver din virksomhed studerende en unik mulighed for at deltage på DANSK IT’s konferencer og få lejlighed til at netværke med it-professionelle.

Gennem DANSK IT får I muligheden for at profilere jer som en virksomhed, der tænker på fremtiden. Samtidig skaber I gode ambassadører i relevante studiemiljøer og synliggør jeres virksomhed, som en attraktiv arbejdsplads.

Som sponsor: Som sponsor af studerende til DANSK IT’s konferencer, kan I markedsføre jeres virksomhed som en attraktiv fremtidig arbejdsplads blandt studerende. Det vil på DANSK IT’s hjemmeside fremhæves med jeres virksomhedslogo, at I sammen med DANSK IT, vil investere i fremtiden. Og ude på konferencerne vil det fremgå at de studerende er støttet af jer. 

Som studerende: Studerende på DANSK IT’s konferencer får et fagligt indspark og viden omkring hvad der rør sig i erhvervslivet, og ikke mindst hvilke udfordringer it-professionelle sidder med ude i det virkelige liv. Det kan også være en oplagt mulighed for de studerende at finde deres fremtidige arbejdsplads.

Se hvad et hold studerende fik ud af at deltage på DANSK IT’s SummIT konference i november 2018.


Pakkens indhold
  • De studerende vil på konferencen synliggøre, hvem de er inviteret af i form af en badge med teksten: Vi er her takket være xxx, som investerer i fremtiden 
  • Det er op til jer, om DANSK IT skal være behjælpelig med at finde studerende til de forskellige konferencer, I er også velkomne til selv at finde dem, som I vil invitere med
  • Logo på DANSK IT’s hjemmeside under overskriften: ’Vi investerer i fremtiden’
  • Markedsføring af jeres virksomhed via nyhedsbreve og SoMe i forbindelse med de forskellige konferencer
  • Adgang for 1 person fra virksomheden til de konferencer, I sponsorerer studerende på
  • Årligt sponsorat: 35.000 kr.
  • Få 3 studerende med på 3 af følgende konferencer:

Projektledelse 2019: Knæk koden i dit næste teknologiprojekt - 13. november
DIT SummIT 2019 - 3. december
Automatisering i den finansielle sektor - 12. december
Cyber Security 2020 - 22. januar