Om workshopdagen

DIT værksted giver dig muligheden for at komme i dybden med fagligt relevante emner og få direkte hands-on træning. Med op til otte forskellige workshops at vælge imellem, hvor du selv vælger to, er der rig mulighed for at du kan blive opdateret, på lige præcis det, du har brug for. Du kan blive klogere inden for bl.a. ledelse, cloud, security, governance, automatisering og meget mere.

Brug også dagen til at få styrket dit netværk  - du vil møde ligesindede og andre fra Dansk IT’s faglige cirkler. Vi garanterer dig en optimal chance for at opgradere kompetencer og viden effektivt og operationelt, uanset om du deltager alene eller sammen med dine kollegaer. 

Målgruppe: alle, både strateger og praktikere 

Måske du kan se dig selv i én af disse tre situationer/eksempler?

  1. Som projektleder håndterer du mange interessenter i løbet af dagen, og skal konstant omstille dig til nye forespørgsler. Din rolle i dag er ikke den samme som den var for blot få år siden – du leder efter et fagligt rum at afklare hvilke kompetencer, du får brug for, og hvordan du selv, samt dit team, gør dig stærkere rustet over for de ændringer, der kommer blæsende.

  2. Din organisation står midt i en cloud-rejse, og overalt taler I om løsninger, udbydere og arkitekturen, men uden at du føler dig helt hjemme i hvordan de enkelte parametre spiller ind mod hinanden.

  3. Du har hørt tilstrækkeligt om nedbrud og angreb i større danske virksomheder, og vil have greb om hvad der reelt sker i maskinrummet når hackerne bryder ind. Du leder efter konkret viden om hvad der kan ske, hvad I skal se efter i jeres beredskab, og hvordan det håndteres i farten.

Hvad er en workshop? 
En workshop er i modsætning til det klassiske oplæg en involverende, kollektiv og samskabende aktivitet. Det er en faglig, intens og tryg ramme, hvor du 
bliver klogere på et emne  - men ikke alene ved at høre om det: Du inviteres med indenfor, får tid til at reflektere og diskutere stoffet med de øvrige deltagere og underviseren, og du får måske ligefrem mulighed for at arbejde med det på stedet. En workshop giver dig noget, du kan arbejde videre med, når du kommer tilbage.

Hvorfor deltage på en workshop?
Du skal deltage, hvis du har et ønske om, ikke bare at høre om et fagligt relevant emne men, at få drøftet og idéudvekslet med ligesindede. På workshopdagen vælger du to workshops som rammesætter et specifikt emne, der vil give dig den ønskede konkrete viden  - viden du kan tage til dig og med videre. De øvrige deltagere vil højst sandsynligt sidde med samme problemstillinger og erfaringer som dig selv, og når vi deler dem, når vi længere og bliver sammen klogere.

Nærmere beskrivelse af de otte workshops er på vej, så hold øje med siden.