Om konferencen


AI, kunstig intelligens, Machine Learning, neurale netværk  - kært barn har mange navne, men vigtigst af alt: spiller du dine kort korrekt, når det kommer til dine data? Samspillet mellem algoritmer og mennesker har et enormt potentiale, og kan skabe stor værdi for din forretning. 

Dansk IT holdt i 2018 den første konference om AI og ML og fulgte op i 2019 med en konference om Data Science. Den 7. oktober vender vi stærkt tilbage med AI og ML i praksis, hvor vi stiller skarpt på anvendeligheden, potentialet og værdiskabelsen med AI. For det er og bliver et relevant emne mere end nogensinde før. 

Du vil blive præsenteret for konkrete cases, hvor AI, ikke blot har gjort en stor forskel men, har skabt stor værdi for både organisationer, virksomheder, kunder og borgere – med andre ord: hvor samspillet mellem algoritmer og mennesker ikke er et skrækscenario, men virkelighed. Du vil blive klogere i selskab med dem, der står på scenen, og dem, du sidder ved siden af, som højst sandsynligt sidder med samme problemstillinger og erfaringer som dig selv. Der vil være god tid til at debattere og udvide dit netværk, og der er chance for at møde teknologien live.

Målgruppe
Ledere, projektledere, Data Scientists, udviklere, IT-chefer, digitaliseringskonsulenter, digitaliseringschefer, arkitekter og alle, der interesserer sig for AI og hvad AI kan gøre for forretningen (offentlig såvel som privat).

European Data Ethics Forum den 8. oktober
På 'AI og ML i praksis' skruer vi dermed helt op for værdiskabelse, realiserede resultater og potentialer med data. Men hvor går grænsen for, hvornår vi skal lade algoritmerne tage over, hvordan vi skal sikre transparens, tillid og at algoritmerne ikke løber fra os? Dagen efter konferencen går vi i den modsatte grøft og zoomer ind på noget, der er ligeså vigtigt: European Data Ethics Forum.

Vi vil kigge på flere af de samme cases, og fortsætte debatten ud fra dataetiske forhold. Du kan købe billet til begge dage med rabat.