Annette har i mere end 30 år arbejde inden for ledelse, dels som programleder, program direktør og afdelingsdirektør. Udover ledelse har Annette desuden haft ansvar for at implementere projektudviklingsmetoder hos flere af Danmarks største virksomheder. De sidste 10 år har Annette primært arbejdet med digitalisering af forretningsprocesser, og her har det været utrolig vigtigt at skabe sammenhæng mellem forretnings- og IT-projekter. Desværre har Annette oplevet hvordan de 2 verdener taler hvert sit sprog og hvor forventningerne til hvordan man driver projekter ligge milevidt fra hinanden.
Annette er formand (m/k) for Dansk IT's Fagråd for Finans IT.
Henrik er CCO & Strategic Advisor i SmartRPA. Han hjælper virksomheder i både den private og offentlige sektor med at implementere automatiseringsløsninger. Der er høj fokus på at sikre at løsningerne bliver implementeret i hele organisationen og kan skaleres. Det må ikke blot ender med enkelte automatiserede processer i et enkelt område.
Henrik har arbejdet med IT, optimering og automatisering i de sidste 15 år og indførte blandt andet RPA i DSV i 2014. Da han stoppede i DSV i maj 2019 havde DSV over 150 automatiserede processer i produktion og et globalt set up, der var skaleret til at nå 1.000 processer i 2020.
Kourosh Marjani Rasmussen er lektor ved Danmarks Tekniske Universitet inden for Financial Engineering, en kandidatspecialisering, som han var med til at starte i 2010. Kourosh’ baggrund er inden for Data Science med specialisering i matematisk optimering og en ph.d. inden for udvikling af nye optimeringsmodeller til konvertering af realkreditlån. Kourosh underviser i dag to kurser på DTU og vejleder specialestuderende inden for Financial Engineering. Derudover har Kourosh arbejdet med softwareudvikling inden for finansiel rådgivning af private. Han var med til at grundlægge firmaet Financys (senere Schantz Advice) tilbage i 2009, et firma, der har bygget en række rådgivningsværktøjer til pension og formueplanlægning.
I dag er Kourosh i gang med et nyt projekt, Finansielt CV, der er i naturlig forlængelse af arbejdet med finansiel rådgivning, denne gang med fokus på at øge den enkeltes bevidsthed om styrkerne og svaghederne i sin privatøkonomi, og som muliggør let deling af data med rådgivere både til løbende gennemgang og ikke mindst i situationer hvor særlige livsændringer påkræver straks handling.
Patrick is a BIAN, Cobit 5, TOGAF 9,2, ArchiMate 3.0 and SFIA 6 certified enterprise architect. He has more than 35 years experience in the different domains of enterprise architecture in financial institutions, Retail, Government, Utilities, etc. . He has a master in Commercial Engineering and at the university of Leuven KUL and he also graduated in insurance sciences. In 2009 he was awarded and nominated as a fellow of the university of Leuven. He is founding member and director of the Data Management Association (www.dama-belux.org) . He is lead architect of BIAN (www.bian.org) , Managing Partner of Envizion (www.envizion.eu) and Trainer for several accredited training institutes such as Van Haren (www.vanharen.net) and BiZZdesign ( www.bizzdesign.com ) .
Peter Hejler arbejder med jura, compliance og sikkerhed hos e-nettet - og ved mange ting ingen andre ville drømme om.
Phiip Heller-Christensen er som udviklingschef i Dansk IT's sekretariat ansvarlig for strategiske samarbejder, ikke mindst med Finansforbundet.
As Head of Robotics Delivery Services at Danske Bank, Rokas knows a thing or two about what works, and what doesn't in robotics.
Steen Lund Olsen er næstformand i Finansforbundet.
Derudover er Steen formand for a-kassen FTFa, medlem af kunderådet i PFA, formand for bestyrelsen på Kobæk Strand Konferencecenter A/S, og siden 2005 kredsbestyrelsesmedlem og fra 2011 formand for kredsbestyrelsen i Danske Kreds.
Steffen Löfvall er rådgiver, foredragsholder og ekstern underviser, bl.a. på ITU, CBS, KU. Hans specialer omfatter strategi og strategiimplementering, innovative co-creation-processer, it-udvkling, læringsspil, organisationsanalyse og kommunikation.
Steffen har arbejdet med den finansielle sektor siden 1997 efter færdiggørelsen af sin kandidatuddannelse i strategisk ledelse fra CBS. Først arbejdede han i Nykredit med koncernstrategi og internationalisering for formandsskabet, senere som ekstern konsulent inden for digital forretningsudvikling og omstilling for koncernen og andre finansielle virksomheder. Efter en årrække vendte Steffen tilbage til forskningen og skrev en ErhvervsPh.d.-afhandling om strategi og it-drevne forandringsprocesser. Efter dette forløb blev Steffen ansat som chef for CBS’ interne konsulent- og kursusenhed og senere opbygger af en ny udviklingsenhed på universitet. I dag er Steffen rådgiver, underviser og forfatter samt ekstern lektor på CBS og IT-universitet i København.Steffen har igennem årene arbejdet med forskellige finansielle virksomheder og forretningsområder. Han har en forkærlighed for fintech, og derfor fungerer han som huskonsulent og underviser for Finansforbundet. Her arbejder han med en række medlemsvendte aktiviteter såsom forskellige fintech-netværk og kompetenceudviklingstiltag.
Thomas har gennem de sidste 6 år arbejdet med digitalisering og automatisering – primært i den finansielle sektor, og her effektiviseret KYC, CDD og ODD processer samtidig med at have forbedret compliance. Med en eksekveringsmotor etableret ses tendensen gående i retning af mere komplimenterende teknologier såsom chat-robotter, proces-mining, digitale front-ends osv. Og de finansielle institutioner, der formår at optimere end-to-end, lader til at kunne identificere større potentialer.